Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın : Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Esenyurt'ta fabrikada yangın - İstanbul haberleri
Esenyurt'ta fabrikada yangın - İstanbul haberleri from i.dha.com.tr
İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt belediye başkanı ali murat. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı.

Esenyurt'ta korkutan yangın! Gökyüzü dumanla kaplandı ...
Esenyurt'ta korkutan yangın! Gökyüzü dumanla kaplandı ... from www.kamu3.com
Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

Esenyurt'ta yangın paniği! - Son Dakika Güncel Haberler
Esenyurt'ta yangın paniği! - Son Dakika Güncel Haberler from img.gazetevatan.com
Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı.